Håndtering av persondata

Behandling av personopplysninger

Vi henter inn grunnleggende opplysninger om kunden for å kunne levere varen. Dette inkluderer navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dine personopplysninger vil ikke være tilgjengelig til andre formål enn det som angår Skeasy i regi av Utsudr AS. Vi innhenter ikke sensitive opplysninger (ref. Personopplysningsloven § 9) og sitter ikke på slike opplysninger om deg som kunde. Kort- og betalingsopplysninger er håndtert gjennom en egen betalingstjeneste (Stripe/Vipps) som ikke deler videre kortnummer eller andre betalingsopplysninger.

Lagringstid for opplysninger

Om ikke annet blir spesifisert av kunden blir opplysningene liggende i systemet vårt på ubestemt tid. Dette er for å gi grunnlag for årsregnskap og for å kunne ta vare på kundene ved reklamasjoner eller informasjon om forbedringer og tilleggsprodukter.

Rett til sletting

I henhold til den lov for personvern i Europa (GDPR), har forbrukeren rett til å bli "glemt" fra systemene våre. Det innebærer at kunden tar kontakt med oss på post@skeasy.no og ber oss fjerne/endre personopplysninger fra/i systemet vårt. Det forutsetter at vi har tilgang til kundeinformasjon som oppfyller krav til regnskapsføring. Typisk vil det være informasjon om transaksjonen lagret i ett år.

Bruk av informasjonskapsler

På nettsiden vår bruker vi informasjonskapsler (Cookies) for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden best mulig. Informasjonskapsler sørger blant annet for å lagre data i nettleseren så det går fortere å laste inn nettsider du har vært inne på tidligere. Vi vil også kunne bruke informasjonskapsler for å kunne analysere kundenes handlingsmønster på nettsiden. Dette hjelper oss med utvikling av nettsiden og gjør at vi kan forbedre kundeopplevelsen. Informasjonskapsler vil også kunne brukes til å nå frem til utvalgte kundesegmenter med markedsføring på sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å samtykke med bruken av informasjonskapsler på www.skeasy.no, kan du gå inn i innstillingene til nettleseren din og blokkere bruken av informasjonskapsler på alle nettsider.