Hopp til innhold

Les her hva Skeasy kan bety for familiens skiferie

En dansk familie var på skiferie i Norge i 2019. De fikk låne en Skeasy av hotellet de bodde på, som de tok med på tur. Dette var deres herlige tilbakemelding på Facebook:

«Tak for en genial opfindelse 🙂

Den var perfekt at have med på tur til den 4-årige, mens lillebror lå i pulken.
Simpelthen utrolig smart! Hele familien fik mere overskud og flere smil på turene.

Vi er desværre allerede hjemme i Danmark igen. Og her er forår i luften og intet sne 🙂

Men vi tænker at købe en inden næste års skiferie. Og jeg har allerede anbefalet den til mange her i DK 🙂

Og jeg mener virkelig de positive ord. Jeg skriver næsten aldrig noget på facebook, men havde vældig lyst til at rose den her opfindelse.

Jeg kan selv huske følelsen som barn af at der var uendeligt langt hjem og det tog meget af fornøjelsen ved langrend som barn.

Vi pressede lidt på med at vores fireårige selv skulle stå, så langt tid han kunne med chokolade og varm saftevand 🙂 Men det gav ro at vide, at vi havde mulighed for at han kunne få en pause (og at vi voksne kunne få varmen ved at få lidt mere fart på ;))»

Vi ser at Skeasy bidrar til mer skiglede for hele familien, og gir flere og bedre turopplevelser.

Ferieforventninger

Når man skal på ferie er det lurt å bestille i god tid for å få plass der man ønsker. Så håper man at vær og annet skal klaffe, slik at oppholdet blir perfekt. På en vellykket ferie får alle som er med sine forventninger innfridd, og vel så det. Det gjelder å avstemme ulike forventninger, for eksempel til skigåing, og gjøre det man kan for at alle skal bli fornøyd.

Ofte eller sjelden tur?

Noen går tur bare en sjelden gang. Da blir hver tur ekstra viktig. Skeasy kan sikre en hyggelig slutt på det som eller kunne blitt husket som en mindre trivelig opplevelse, ikke minst for barna. Når man gjør noe en sjelden gang, blir hver gang mer unik. Dyrebare minner!

For dem som går på tur ofte, er det fint at det er enkelt å komme seg ut på tur, og at hver tur gir mersmak. Med den tiden det oftest tar å bli klar for tur med barn, er det kjærkomment at turen ikke tar slutt omtrent i det den starter. Med Skeasy i sekken er man trygg. At alle som er med får utbytte av turen, er også med på å gjøre neste tur mer attraktiv.

Skeasy er også til for de voksne

Opplevelsen til den danske familien viser verdien av Skeasy. Deler av turen hygget alle seg i barnetempo, og oppmuntret småen å gå selv så lenge det var hyggelig. Når fireåringen var forsynt med å gå, og fikk sitte på Skeasy, kunne de voksne øke farten. De fikk opp varmen og kom lenger avgårde. De bekymret seg ikke for hvordan tilbaketuren ville oppleves for barnet, og fikk derfor nyte turen mer underveis. Skeasy bidrog til en vellykket skiferie, og vi er veldig takknemlige for den hyggelige tilbakemeldingen.