Hopp til innhold
God stemning på skitur med barna

Ny nettside, eksport og produktidé

Vi har brukt tiden siden forrige sesong på å gjøre Skeasy letter tilgjengelig for flere. I tillegg jobber vi med en produktidé. Les videre for å finne ut mer om våre tre nyheter:

  • Skeasy.no er nyoppusset
  • Skeasy lanseres for salg i flere land
  • Vi jobber med et mulig nytt produkt!

Nyoppusset nettside

Skeasy.no har blitt friskere og blitt enklere å handle på.

Nettsiden er mer dynamisk med litt flere farger og mer luft. I tillegg har Skeasy fått ny betalingsløsning. Nå skal det være enklere enn før å fullføre et kjøp. Takk til Morten, Rikard og Martin for innspill og god hjelp!

Vi holder fast ved filosofien om å selge Skeasy kun på egen nettbutikk.

Det er fordi direktesalg på nett gir mulighet til direkte kontakt med kunder og god kundeoppfølging. I tillegg er det en kostnadseffektiv modell. Den gir effektiv distribusjon av varer dit varene trengs. Skeasy sendes dit kunden bor. Vi mener det er rasjonelt og miljøvennlig.

En ulempe med nettsalg er at man ikke fysisk kan ta i produktet når man vurderer å kjøpe. For noen er det viktig, men vi håper at de gode tilbakemeldingene Skeasy har fått fra kunder kompenserer litt for den ulempen. På sikt tror vi at Skeasy skal bli så vanlig at denne ulempen blir mindre, eller forsvinner helt.

Tre nye språk og tre nye land!

Nettsiden er oversatt til tre nye språk; svensk, finsk og dansk. Stor takk til blant andre Ylva, Mattias, Anna, Camilla, Johan Lind for bidrag! Skeasy kan nå kjøpes også i Sverige, Finland og Danmark! Vi har etablert et lager i Nord-Sverige som betjener EU-landene. Da spares tid og penger til frakt og fortolling.

Familier med små børn i Danmark:
Skeasy er nu tilgængelig!

Familjer med små barn i Sverige:
Skeasy är nu tillgängligt!

Lapsiperheet Suomessa:
Skeasy on nyt saatavilla!

LANGT OM LÆNGE! – Till sist! – Viimeinkin!

Noe på gang – Produktutvikling

Noe tar form ved hjelp av kaffe, optimisme, pågangsmot, nål og tråd, gaffateip, saks, målbånd og digitale og fysiske modeller.

Vi kan røpe at vi jobber med en produktnyhet. Det er ekstrautstyr til Skeasy, som også kan stå alene.

Filosofien vår har vært at vi skal ta utgangspunkt i det folk flest allerede har, og tilby en løsning ved å tilføre minst mulig. Skeasy benytter barnets egne ski, og foreldrenes tursekk. Det har også vært tanken for pledd, varmepose eller sitteunderlag.

Men vi undersøker muligheten for et produkt til å beskytte barnet mot kulde som kan være enklere å bruke enn dagens alternativer.

Idéen er en ny type varmepose som kan brukes i kombinasjon med Skeasy, eller i andre sammenhenger der man kan ønske seg å kunne pakke barnet inn i noe varmt. Konseptet er nytenkende og forskjellig fra mye av det som finnes av varmeposer. Det skal være lett å ta med, og kjapt å ta av og på. Vi er spent på mottagelsen vi vil få når vi om noen måneder lanserer en prøveserie.

Stay tuned – mer info i et senere nyhetsbrev!

Om du har kommentarer eller innspill til noen av disse nyhetene, er vi glade for å høre om det. Send epost eller legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar