Skeasy brukerundersøkelse

Skeasy gjennomførte en brukerundersøkelse blant fjorårets kunder. Resultatene kan du lese her!

Alle sier at Skeasy fungerer godt, og at barna elsker den. Vi fikk også inn mange konstruktive innspill, som har resultert noen små forbedringer.

Tilpasning til skitupp og montering på ski gikk fint for alle. Noen bemerket på at stramminga av tupp-plata ble slakk. Dette kan man unngå ved å slå en løkke rundt plastlåsen på tauet. Mange fikk dette demonstrert da de hentet sin Skeasy. Det ligger en video på nettsiden med brukertips som viser dette.

Vi har også laget et ekstra sett med klips for tilpasning til ski, siden de smaleste klipsene ser ut til å være litt tykke for noen typer ski, som for eksempel Madshus Frost. Resultatet har vært at tupp-plata sitter litt høyt på noen ski. De som kjøpte forrige sesong vil få tilsendt gratis et sett med disse klipsene i posten. Meld fra på post@skeasy.no dersom du ikke ønsker dette. Utsendelse blir i uke 46.

De fleste har brukt Skeasy på barn fra 2 til 5 år. Den kan brukes opp til barnet er 7-8 år, men da er behovet gjerne avtagende.

I svarene sies det at Skeasy er lett å dra og fin i bruk. For noen har det tatt noe tilvenning å finne ut av fart, balanse og kontroll av tau og bremsing i nedoverbakke. Det kan være lurt å be barnet hjelpe til å bremse med beina i de bratteste nedoverbakkene. Slike bakker kan være enda mer utfordrende uten Skeasy.

Det er fantastisk å se tilbakemeldingene på barnets opplevelse. Alle har svart meget positivt! Fra barnet sitt ståsted er Skeasy en innertier. Vi er glade for å bidra til at skiturene blir hyggeligere, lengre og flere, og at både store og små får en bedre tur! Det er med lettelse og optimisme for vår nystartede bedrift, at alle har sagt at de anbefaler Skeasy på det sterkeste til sine venner. De som ikke har gjort det allerede, må gjerne gå inn på Skeasy sin Facebook-side og legg inn en (femstjerners) anmeldelse.

Når det gjelder forbedringer, kom det inn noen ønsker og forslag:

  • Bedre strammefunksjon: Vi anbefaler å slå en løkke rundt plastlåsen. Da blir den ikke slakk. Se brukertipsnettsiden.
  • Stivt stag til drag: Dette er ikke med, siden vi ikke har funnet en kompakt og god løsning. Hovedfokus er at Skeasy skal være enkel å ta med på tur. Vi ser fordelen med et stivt drag, men vi mener det viktigste er et lite og kompakt produkt. Vi vurderer å utvikle en tursekk med integrerte stag, solgt som ekstrautstyr, men må først undersøke om dere er et marked for dette.
  • Barnesele: Sele har bevisst vært utelatt, fordi vi mener det er best at barnet ikke henger fast i Skeasy dersom den velter i fart. Men flere har opplevd at barnet sovner, og da er det greit med en støtte. Vi har derfor utviklet en sele som kan ettermonteres, og som løsner ved velt i fart. Du vil få tilsendt en sikringssele kostnadsfritt i posten. Ønsker du ikke dette, gi beskjed på post@skeasy.no.
  • Skulderstropper på posen har også vært nevnt som et ønske. Dette er bevisst valgt bort for at sekken skal være lett, tynn og sammenleggbar, og vi vil unngå at noen kan skade ryggen ved fall med en upolstret sekk og harde kanter mot ryggen. Posen tar lite plass når Skeasy er i bruk, og kan puttes i Skeasy sin rygglomme. Det er lagt opp til at Skeasy kan medbringes i en vanlig dagstursekk, gjerne med hoftebelte som kommer til nytte som trekksele.
  • Feste for stavene er også et ønske. Utgangspunktet er at man tar stavene i dagstursekken, men vi har laget et forslag til hvordan henge de på Skeasy sin rygg, uten behov for modifikasjoner. Det ligger en video på nettsiden med brukertips som viser dette.
  • En brems for barnet har også vært vurdert, men det vil komplisere og fordyre produktet. Vi har også sett at det fungerer bra at barnet bremser med beina.

For dere som anskaffet Skeasy forrige sesong, gi beskjed dersom vi skal bruke en annen adresse ved sending av klips og sovebelte enn den som ble registrert ved kjøpet.

Til slutt, tusen hjertelig takk for alle svarene med konstruktive og positive tilbakemeldinger. Om du ikke har gjort det allerede, er det supert om du kan gi Skeasy noen (gjerne fem) stjerner på Facebook.