Hopp til innhold
Skitur med Skeasy

Strålende tilbakemeldinger!

«Hvordan var Skeasy?» spurte vi etter forrige sesong.

Les videre for en oppsummering av tilbakemeldingene fra sesongen 2019/20:


«Det har vært en utrolig positiv opplevelse. Det har bidratt til flere og bedre turer og for barnas del mer skigåing.»


Kundene har talt: Skiturene blir hyggeligere, lengre og flere, og både store og små får en bedre tur med Skeasy!

I tillegg til mange positive tilbakemeldinger, var der noen litt mer nyansert. Noen var skuffet over at den ikke fungerer godt utenfor preparerte løyper. Noen har hatt plunder med strammemekanismen.
De fleste problemene som ble nevnt, mener vi kan løses ved å montere riktig og følge brukertips på nettsiden. Spesielt gjelder det riktig valg av klips og trikset med å slå en løkke rundt taustrammeren (se video under «Låsing av taustrammer» på nettsiden med  brukertips).


«Den er enkel å tilpasse til skien og grei å montere på skiene. Også grei å bære i sekken.»


I svarene sies det at Skeasy er lett å dra og fin i bruk. For noen tar det litt øvelse å tilpasse fart, balanse og kontroll av tau og bremsing i nedoverbakke. Det kan være lurt å be barnet hjelpe til å bremse med beina i de bratteste nedoverbakkene. (Slike bakker er gjerne enda mer utfordrende uten Skeasy.)
Det er også klart at de som har brukt Skeasy utenfor preparerte løyper har erfart at den ikke egner seg godt til det. Vi vil fortsatt formidle dette tydelig i vår markedsføring, for å unngå forventninger som ikke blir innfridd. Konseptet er helt nytt, og det er viktig å være klar over forskjellen mellom Skeasy og en tradisjonell pulk. Tanken er at Skeasy skal brukes på turer der barna i utgangspunktet kan gå en del selv.

Takk til skiforeninger og løypelag rundt omkring for fantastiske muligheter. Her er et lite utvalg: Oslo, Valdres, Sirdal, Sjusjøen, Lillehammer, Trondheim, Bodø, Tromsø.


«Veldig bra for både barn og voksen. Vi har hatt mange fine turopplevelser.»


Fra barna sitt ståsted er Skeasy en innertier. Noen nevner at barnet fort blir utålmodig og vil gå selv. Det tenker vi er bra, og med litt trening, går opp- og nedmontering veldig kjapt.
Flere benyttet også spørreundersøkelsen til å komme med innspill til mulige forbedringer. Alle forslagene blir grundig vurdert, og vil bli omtalt i et eget nyhetsbrev som skal handle om produktutviklingen av Skeasy. Følg med!
Det er med lettelse og optimisme for vår nystartede bedrift at alle med det behovet som Skeasy dekker, har sagt at de anbefaler Skeasy på det sterkeste til sine venner.


«Vil absolutt anbefale Skeasy til venner. Dette er har vært et etterlengtet produkt. Fornuftig priset.»


Vi takker hjertelig takk for alle svarene med konstruktive og positive tilbakemeldinger!