Hopp til innhold

Vilkår og kjøpsbetingelser

Angrefrist

Kjøpet kan heves og produktet returneres i innen 21 arbeidsdager etter at produktet ble mottatt. Produktet skal returneres intakt i originalemballasje og fremstå som ubrukt. Pengene blir refundert innen 14 dager fra datoen vi ble informert om hensikten å avbryte kjøpet. Returkostnadene ved bruk av angreretten betales av kjøper.

Reklamasjon

Skeasy skal selvsagt leveres uten mangler. Dersom det mot formodning skulle oppdages en mangel kan kjøper reklamere varen i løpet av reklamasjonstiden. Dersom det viser seg at mangelen eksisterte på leveringstidspunktet, kan varen returneres gratis, og vi vil gi tilbake enten reparert eller nytt produkt, eller refundere full kjøpesum. Reklamasjonstiden for mangler er 2 år i EU/EØS og 5 år i Norge.

Garanti

Skeasy leveres med 3 års garanti. Garantien gjelder for skade på produktet under normal bruk: a) frakt av barn på under 25 kg; b) montert på vanlig 90-140 cm langrennsski med NNN-binding; c) kontroll i nedoverbakke ved å holde i håndtakene på ryggen; d) ikke brukt i lek av flere som faller eller klatrer over produktet; e) «brukertips» og «sikkerhet og bruk» på nettsiden skeasy.no blir fulgt; f) veiledningen på emballasjen og produktveiledningen blir fulgt; g) produktet blir lagret tørt og greit som ellers for den type utstyr.

Tvisteløsning

Vi regner med at spørsmål og eventuelle problemer kan løses ved å kommunisere sammen. Vi er likevel pålagt å ta med informasjon om tvisteløsning på nettsiden: Hvis kjøper opplever problemer som vedkommende ikke får løst direkte med oss, kan Klageportalen ODR benyttes.